Louis Bouten Dienstverlening

Geplaatst op door

Sinds 2002 ben ik actief in de zakelijk dienstverlening. Aanleiding voor dit werk was mijn vriend George die een eigen bedrijfje was gestart, Col d’Extrême. Hij had hulp gezocht voor zijn administratie bij een accountantskantoor. Daar werd hij echter niet wijzer van, maar voelde hij zich eerder dom, want hij begreep er niets van van wat hem verteld werd.

Omdat ik in het verleden al een eigen bedrijf had en daarvoor ook een groot deel van de administratie deed, bood ik aan hem te helpen. Ondanks dat ik eigenlijk met heel andere zaken bezig was op dat moment.
Mijn hulp bleef echter niet beperkt tot de administratie. George kwam ook met vragen over hoe bepaalde zaken aan te pakken: de bedrijfsvoering, belastingzaken, computeronderhoud, de website en (internet)marketing. Allemaal zaken waarbij ik hem kon helpen. Niet dat ik direct op alles een antwoord wist. Vaak moest ik een en ander uitzoeken. Maar gelukkig vind ik dat leuk.

Studie

Logo Louis Bouten Dienstverlening

En zo kwam van het een het ander. Want er kwamen meer vragen om hulp uit mijn omgeving. Op al deze terreinen. Mij kwam dat wel goed uit. Ik volgde de studie Humanistiek op dat moment en kon mijn tijd redelijk zelfstandig indelen. Bovendien kwam daar later de financiële noodzaak bij. Mijn studie liep uit en mijn spaargeld raakte op.
Na mijn studie besloot ik van deze bijverdienste mijn hoofdverdienste te maken. Daarvoor had ik wel meer werk nodig ofwel meer klanten. Dat lukte, via mond tot mond reclame. Zodoende ben ik inmiddels al weer vele jaren actief op al deze terreinen als Louis Bouten Dienstverlening.

Ontwikkelen

Niet dat er niets veranderd is in de loop der tijden. In de loop der tijd heb ik mij beperkt tot administratie en belastingzaken.
Inmiddels ben ik meer ervaren en hoef minder uit te zoeken. Toch besteed ik nog steeds een groot deel van mijn tijd aan het bijhouden van de ontwikkelingen. Want op beide terreinen blijven de ontwikkelingen snel gaan.

Mijn Curriculum Vitae