Over Louis

Geplaatst op door

Ervaring

Louis Bouten

Sinds 2002 ben ik actief in de zakelijke dienstverlening. Maar mijn ervaring met een eigen bedrijf gaat terug tot eind jaren zeventig, toen ik met compagnon Gerben Kuipers de bioscoop het Molenstraattheater in Wageningen startte.
In de afgelopen jaren heb ik vooral kleinere zelfstandigen, meestal zzp-ers, geholpen met hun administratie en belastingen. Een sterke kant van mij is dat ik mee kan denken. Zeker in de beginfase van een onderneming is daar behoefte aan. Al was het maar om valkuilen en onnodige fouten te vermijden.

Ervaring

Inmiddels heb ik een brede ervaring opgebouwd, binnen diverse sectoren, uiteenlopend van de landbouw, horeca tot consultancy.
Vanwege mijn brede ervaring en belangstelling kan ik net dat extra’s bieden waar anderen dat niet kunnen. Ik vind het leuk om problemen uit te diepen en oplossingen te vinden. Vervolgens kan ik deze ook duidelijk overbrengen, zodat jij begrijpt wat het inhoudt en waar het om gaat.

Meer over mijn achtergrond en ervaring.

Geen nieuwe klanten

De laatste jaren neem ik geen nieuwe klanten meer aan, al vind ik dat soms wel moeilijk. Maar ik wil er nog jaren zijn voor mijn huidige klanten en daarnaast tijd hebben voor andere interesses.